Golejadors: Adrià Ruiz Valls 50', Adrià Ruiz Valls 70', Jorge Miguel Marques Rebelo 78', Jorge Miguel Marques Rebelo 83'.

La Pera, U.E. :1 LOPEZ DONOSO, ALBERTO; 2 BONANY SUBIRA, FRANCESC; 3 MURTRA VILA, ALBERT; 4 ANGELATS GOMEZ, JORDI; 5 HERNANDEZ TURA, DANIEL; 6 FABRELLAS PUIG, ADRIA; 7 VILA MIR, PAU; 8 PUIG ARXER, ROGER; 9 MARQUES REBELO, JORGE MIGUEL; 10 OLIVERAS MORADELL, IAN; 11 LOPEZ SERRA, JOAN.

Subs:12 ARNAU CORTES, ANGEL; 13 GOMEZ PIEDRA, CRISTIAN; 14 PUIG ARXER, ALEIX; 15 PUIG ARXER, ARNAU; 16 RIERA MUÑOZ, JOEL;

Targetes:FABRELLAS PUIG, ADRIA (15'); PUIG ARXER, ROGER (25'); MURTRA VILA, ALBERT (30'); HERNANDEZ TURA, DANIEL (31'); HERNANDEZ TURA, DANIEL (60'); OLIVERAS MORADELL, IAN (73')

Camallera C.F.:1 SOBRINO RODRIGUEZ, JORDI; 2 GIFRA RIPOLL, JOSEP; 4 JOHER JUANOLA, ANGEL; 6 RUIZ VALLS, ADRIÀ; 7 AMZIEB , ADIL; 8 GIFRA RIPOLL, LLUIS; 10 ROBLES LOPEZ, DANIEL; 11 HERVÁS ROYO, QUIM; 15 QUER DOGA, JOSEP MARIA; 19 ROBLES LOPEZ, JORGE; 20 LOPEZ GIBERT, ADRIA;

Subs:17 MARTINEZ MENENDEZ, ADRIAN .

Entrenador:VENTALLÓ ARMENGOL, FRANCESC.

Arbitre: EL KHABBAZI RIFI, IMAD.

Targetes:ROBLES LOPEZ, JORGE (40'); ROBLES LOPEZ, DANIEL (74')

La Pera- El CF Camallera ha tornat a competir 3 anys després i ha arrancat un empat del camp de La Pera. No s'ha notat la llarga absència i l'equip ha agafat el control del partit a la primera part gaudint de clares ocasions de gol que no s'han convertit (evidenciant la falta d'un "killer" de l'area) , amb un gol anul•lat per banda hem anat al descans. A la represa, han estat els locals els qui han fet patir per les ocasions desaprofitades , quan pitjor pintava, Adrià Valls ha avançat l'equip per dos vegades. Amb 0-2 i el rival amb 10 jugadors per una expulsió, semblava que la Victoria no s'escaparia i quan mes a prop era el 0-3, una falta inexistent ha donat vida a La Pera que ha pogut empatar als instants finals. Al Camallera li hauria anat be tenir recanvis a la banqueta en un partit exigent per l'estat del camp. De totes maneres, bona nota en general a l'estrena i la setmana vinent, ens visita un Bascara que avui ha derrotat a L'Armentera, (4-3) i que ha acabat demanant l'hora al àrbitre desprès d'anar guanyant per 4-0 al descans.