C.F. SANT MIQUEL DE FLUVIÀ 5 - 0 C.F. CAMALLERA
C.F. SANT MIQUEL DE FLUVIÀ 5 - 0 C.F. CAMALLERA
  • Alineacions i substitucions
  • Crònica
  • Galeria

PASSIU-BE I FINS L'ANY QUE VE?

El Camallera abaixa el teló de la temporada amb una contundent derrota a S. Miquel (5-0).

Els locals s'hi jugaven massa per deixar espai a la sorpresa i quan els nostres s'han situat sobre el terreny de joc, ja perdían per 2-0 (minut 17). A partir d'aquest moment, el joc ha semblat equilibrar-se i, per una estona ha donat la impressió que els grocs es podían enganxar al partit (molt seguit també des de Lladó) si eren capaços de batre a la segura defensa local. Ans al contrari, un gol a l'últim minut de la primera part a fini quitat el "matx".

Al segon temps, molts canvis als dos equips han fet que els minuts anessin passant amb exasperant lentitud, d'una banda el Camallera era tot voluntat i poca cosa mes i el S. Miquel, amb el fre de ma posat semblava tenir ja el pensament en el proper partit, el que els hi pot donar l'ascens de categoria. Tot i això, encara han aconseguit eixamplar el marcador fins al 5-0 final, gràcies a la involuntària "generositat" dels nostres jugadors, als quals semblava no quedar-los gaire gasolina quan s'ha entrat al quart d'hora final.

Amb aquest partit tanquem una temporada en que, hem anat de mes a menys, a mida que ha anat avançant el campionat. Les il·lusions que despertava l'equip a les primeres jornades, s'han anat esvaint, a mida que han aparegut entrebancs (esportius i d'altre mena) que no s'han pogut superar. Be, així es el futbol i així he intentat explicar-ho.

Tot i que el Camallera ja ha acabat la lliga, encara queda una jornada, i des d'aquí vull felicitar a l'Empuriabrava, el campió i a l'altre equip que l'acompanyarà a tercera (S. Miquel o Lladó), molta sort per l'any que ve.

També haig d'agrair a la junta per deixar-me explicar des d'aquestes cròniques, en que, si no heu vist el partit, pot ser us costarà entendre res i, naturalment, a vosaltres, amables lectors, per la vostra infinita paciència. 

Que tingueu un bon estiu i, tant de bo, la propera temporada poguem seguir gaudint d'aquest gran esport que es el futbol.

BERTO PUJOL (SOCI 26)

La noticia no té imatges.
Patrocinadors
Ajuntament de Saus, Camallera i Llampaies
Boutique Pili López
Casa de Cultura
Juscafresa
Farmàcia Xavier Tarradas
Vegetal
Obres Camallera, S.L.
Instal·lacions Jaume Planas
Ventalló Instal·lacions
Can Gou Alimentació
Restaurant L'Avi Pep
Taller Gifra
Can Pep
Conexfo
Metal·lurgica de Camallera S.C.C.L
La Cantina
Cal Pastor
Taller Feliu, S.L.
I-Nercia Serveis Informàtics
Torcam S.L.
Enco Sant Jordi
Casa Gibert
Estètica Roser
Suma Can Navalls
Pensió L'Avi Pep
Restaurant Tramuntana
Instal·lacions Josep Pou
Perruqueria Janina
Taller Matas
Giró Burset
Saydis, S.C.
Perruqueria Anna
L'estètica
Instal·lacions Josep Alec
Can Gat Vell
9 Sistema