C.F. CAMALLERA 3 - 0 C.F. VILAJUIGA
  • Alineacions i substitucions
  • Crònica

FEBRE DE DIVENDRES NIT

4 mesos i 16 dies després, el CF Camallera va tornar a guanyar un partit a casa. Des del 20 de desembre de l'any passat quan es va guanyar al Cadaqués (5-2), tot havien estat desencisos, ensopegades i frustracions.

2 raons per trencar aquesta ratxa poden ser, el fet que, per primer cop en molts partits, l'entrenador disposés de prous jugadors per presentar una alineació coherent, sense necessitat de fer invents (fins i tot hi havia 3 recanvis a la banqueta!!!). I d'altre banda, una teoria molt particular meva, que diu que "sempre hi ha algú mes fotut que tu", en aquest cas, el Vilajuïga, un equip molt allunyat del que vam veure a la primera volta i que lluitava per posicions capdavanteres.

El partit va començar amb els visitants portant la iniciativa, a l'atac als minuts inicials del matx, intentant jugar la pilota per terra; els nostres van respondre, encomanant-se a "San Adrian", buscant passades llargues a l'esquena de la defensa rival, que van donar fruits als minuts 23 i 37 de partit, amb 2 gols molt similars, pilota al'espai, Adrian que supera per velocitat pura als defensors, que no van poder ni fer falta i batent al porter visitant en acció de 1 contra 1. A part dels gols, alguna ocasió mes es va presentar, peró, entre l'encert del porter i el pal en una ocasió, no es van transformar.

Al segón temps, el Vilajuïga va collar millor al nostre home punta i, a mida que avançaven els minuts, cada cop es jugava mes a prop de la nostra porteria, no obstant aixó, ocasions clares de gol no s'en van veure i, com passa el dia que tot vas de cares, a la primera, i única vegada que Adrian va poguer desbordar als centrals visitants, amb potencia i velocitat, va establir el 3-0 definitiu, poc abans del final.

Vist l'èxit d'aquest partit, ja hi ha veus que reclamen jugar sempre els divendres al vespre (aquest any, 2 triomfs en 2 partits).

De moment, la setmana que ve, jugarem diumenge a les 5 de la tarda a un altre camp complicat, el de Cadaqués (que dir que no s'hagui dit ja d'aquest "pintoresc" poble de la Costa Brava). El nostre rival de la propera jornada ha fet la trajectoría inversa a la nostra i després d'una primera volta molt dolenta, ha agafat velocitat de creuer i s'ha convertit en un dels equips més sòlids a la segona part del campionat.