C.F. CAMALLERA 1 - 3 C.F. L'ARMENTERA
C.F. CAMALLERA 1 - 3 C.F. L'ARMENTERA
  • Alineacions i substitucions
  • Crònica
  • Galeria

CONTINUEN DE "PEGA"

El Camallera continua en caiguda lliure i la davallada a la classificació sembla no tenir aturador després d'una nova derrota, a casa per 1-3 davant L'armentera.

Quàn un equip està en dinàmica negativa, el mes petit entrebanc es pot convertir en un problema irresoluble. Avui els nostres han hagut d'afrontar el "matx" amb un sol canvi (que s'ha gastat abans del descans per lesió d'Steven), un porter improvisat, ja que cap dels dos que tenim podia jugar avui, per causes diverses i, en definitiva, amb jugadors en posicions poc habituals i que, sembla, s'hauran d'anar acostumant per que el panorama d'aqui al final de curs no es presenta gaire falaguer. Per completar el quadre, s'ha rebut un gol en contra tot just començar i el segon, al minut 22, de veritable desgràcia (el que deia de les dinàmiques). La cosa s'ha arreglat una mica abans del descans, amb un gol de penal que ha deixat el resultat en 1-2 a la mitja part.

El segon temps ha començat amb una sortida molt espitosa del nostre equip que ha gaudit de clares oportunitats per igualar el marcador, de fet, pràcticament tota la segona part s'ha jugat a terreny visitant, L'armentera es limitava a allunyar pilotes i la nostra defensa,avui ben liderada per Aleix Vallès no ha passat angunies, tot i aixó, no hi ha hagut manera de batre el porter visitant. La cirereta d'aquest pastís tan amarg ha estat rebre un altre gol, a l'últim minut de partit en una de les poques vegades que els visitants han passat del mig del camp jugant la pilota.

En resum,una altre desfeta, jo crec que immerescuda per l'actitud de l'equip, a qui només li ha faltat tranquil·litat per resoldre davant la porta visitant. Evidentment, no es fàcil jugar amb confiança quan es van encadenant resultats ad versos, peró, als "pobres" mai se'ns regala res i tot ho hem de lluitar i treballar, per tant, des d'aquí, ÀNIMS, ENTRENAR FORT I A PER EL PROPER RIVAL.

Que serà el S. Llorenç de la Muga (1 punt per davant nostre) diumenge que ve, a les 4 de la tarda al seu camp.

ALBERT PUJOL C. (SOCI Nº 26)

La noticia no té imatges.
Patrocinadors
Ajuntament de Saus, Camallera i Llampaies
Boutique Pili López
Casa de Cultura
Juscafresa
Taller Matas
Enco Sant Jordi
Saydis, S.C.
Metal·lurgica de Camallera S.C.C.L
Instal·lacions Jaume Planas
Perruqueria Janina
Taller Gifra
Conexfo
I-Nercia Serveis Informàtics
Restaurant L'Avi Pep
Suma Can Navalls
La Cantina
Estètica Roser
Casa Gibert
Can Gou Alimentació
Vegetal
Cal Pastor
Pensió L'Avi Pep
Instal·lacions Josep Pou
Farmàcia Xavier Tarradas
Can Gat Vell
Perruqueria Anna
Torcam S.L.
Obres Camallera, S.L.
Can Pep
L'estètica
Instal·lacions Josep Alec
9 Sistema
Ventalló Instal·lacions
Restaurant Tramuntana
Taller Feliu, S.L.
Giró Burset