C.F. CAMALLERA 1 - 3 C.F. EMPURIABRAVA CASTELLO
  • Alineacions i substitucions
  • Crònica

REMANT A CONTRAVENT

Hi havia curiositat per veure com respondria el nostre pùblic, el primer dia que coincidia el partit amb el Barça que jugava a la mateixa hora. Tot i aixo i la fred que feia, molt bona entrada (mes de 100 espectadors). I es que el matx s'ho valia. Ens visitava l'Empuriabrava, que, a l'hora de la veritat, a falta de bon joc, a fet valer els galons de líder del grup per tirar el partit endevant.
La primera part s'ha jugat amb el Camallera jugant a contravent. Nostre ha estat el primer xut  (de Koke) que ha sortit alt per poc i seu el primer gol, aprofitant una sortida en fals del nostre porter. A partir d 'aqui, els visitants han portat la iniciativa movent la pilota amb criteri, pero nomes han pogut tornar a marcar rematant un corner (amb el braç?) al minut 23 que semblava decidir el partit. El Camallera, pero, no s'ha deixat anar, ha buscat el gol amb mes ganes que futbol hi ha trobat premi a l'ultim minut del primer temps amb un autogol dels visitants intentant refusar una falta lateral. Gairebé ha estat l'ùnica acciò en que la sort ens ha ajudat.
Al segon temps, l'Empuriabrava ha deixat el futbol als vestidors i s'ha dedicat molta estona a xutar pilotes sense sentit, en part per la presiò nostre. Aqui hem vist els millors minuts dels grocs. L'empat hauria pogut arribar amb una centrada xut de Pol Gathem que s'ha enverinat amb el vent i a tocat els 2 pals abans que l'atrapés el llargarut porter visitant, que poc després s'ha lluït a un intent de vaselina de Koke
Al minut 20, la desgraciada lesiò de Ibra ha tingut el partit aturat mes de mitja hora, fins que ha arribat l'ambulancia. En aquest interval, ha baixat la intensitat del vent i a la represa, també la nostra. Tot i aixo no hi ha hagut oportunitats clares fins al tercer gol visitant (minut 80), que com el segon s'ha produït rematant un corner. In extremis, ha tingut Koke una rematada dins l'area que ha sortit fora per poc i que ens podia haver donat esperances. No ha esta aixi i l'accidentat partit ha acabat amb una nova derrota a casa (1-3).
El proper partit: diumenge que ve, 12 del migdia a Lladò.

D'altre banda, el partit de futbol femení que s'havia de jugar aquest matí a Bellcaire, finalment s'ha suspès per la pluja. S'esta buscant una altre data. Ja informarem.

P.D. : els que es volen fer el graciós portant bengales al camp, compte a jugar amb foc, que us podeu cremar i aquestes bromes poden surtir cares. Animem, si, fem ambient, hi tant. Pero no aixi.