F.C. VILAFANT 0 - 3 C.F. CAMALLERA
F.C. VILAFANT 0 - 3 C.F. CAMALLERA
  • Alineacions i substitucions
  • Crònica
  • Galeria

LLEST EN 10 MINUTS.

Com els menjars preparats, el Camallera va resoldre el primer partit de la segona volta al camp del Vilafant, en 10 minuts de microones.

El nostre club encetava la segona volta després de 2 setmanes sense jugar i venint de 2 derrotes, era peremptori tornar a guanyar per recuperar bones sensacions.

La primera oportunitat clara va arribar quan encara hi havia gent entrant al camp, un xut al travesser d'Adrián amb el porter local batut, un avís que, no obstant no va tenir continuïtat, ja que l'equip de casa va prendre la iniciativa en el joc i la pilota va sovintejar mes el nostre camp que no pas el contrari, fins que, cap a la mitja hora de joc, la tendència es va començar a invertir. A aquestes alçades semblava clar que si havia d'arribar un gol, seria a pilota parada. Com així va ser: els nostres van avisar amb un gol de falta d'Adrià Ruiz, invalidat per fora de joc, i, al minut 45 del primer temps," Steven Gerrard", a la sortida d'un corner, enviava la pilota al fons de la xarxa i, ara si, pujava al marcador.

Amb l'i-nèrcia del gol, la sortida del segon temps, per part del Camallera va ser trepidant i Adrian Sanchez després d'una mil·limètrica passada de Dani, al minut 4 i, novament Adrián, resolent individualment una passada entre línies, al minut 10, fini quitava el partit. A partir d'aquí, l'entrenador nostre es va dedicar a repartir minuts, la qual cosa va permetre veure el debut aquesta temporada de Adrià Lopez. Fins al final, el joc es va tornar a igualar i tant Camallera com Vilafant haurien pogut marcar mes gols. Aquí va aparèixer la figura del porter Jordi, destacat en el tram final del partit.

El proper diumenge, a les 4 de la tarda, juguem a casa contra el Navata, amb qui estem empatats a punts. Partit interessant doncs.

Una de les anècdotes del partit, la va protagonitzar el nostre davanter Adrián Sanchez, qui, fart de relliscar cada cop que entrava en joc, es va canviar les botes amb un company de banqueta, poc abans del descans, i, vist el resultat, pot ser que els hi compri.

Aixó hem porta a fer una reflexió: en aquest cas no es un "s'he m'ataca" si no que directament, "ataco jo". Considero que, en vista del lamentable estat que presenten molts dels camps del que jo anomeno "àrea metropolitana de Figueres", estaria be que, a qui correspongui, (consell comarcal, ajuntaments, secretaría d'esports...) pensés seriosament a fer un Pla Prever de camps de futbol i dotar-los d'una gespa (natural o artificial) com Deu mana. Molta gent de fora fa mofa i befa del camp de terra de Camallera. Doncs be, passejeu-vos per camps del voltant de la capital de l'Alt Empordà (Vilafant, Vila Sacra, Llers, Pont de Molins i encara m'en deixo algun altre per no fer mes amistats) i veureu que, per jugar be i no prendre mal, encara es millor el nostre. 

D'altre banda i, per acabar, informar que està previst un nou partit amistós del Camallera Femení. Si no hi ha canvis d'última hora serà el dia 6 de març, al matí al camp del Bellcaire. Seguirem informant.

BERTO PUJOL I CAMPISTOL (SOCI Nº 26)

La noticia no té imatges.
Patrocinadors
Ajuntament de Saus, Camallera i Llampaies
Boutique Pili López
Casa de Cultura
Juscafresa
Metal·lurgica de Camallera S.C.C.L
Casa Gibert
Perruqueria Anna
Perruqueria Janina
Can Gou Alimentació
Taller Matas
Restaurant Tramuntana
Giró Burset
Ventalló Instal·lacions
Restaurant L'Avi Pep
Can Pep
Vegetal
Suma Can Navalls
I-Nercia Serveis Informàtics
Can Gat Vell
Pensió L'Avi Pep
Instal·lacions Jaume Planas
Instal·lacions Josep Alec
Cal Pastor
Torcam S.L.
Saydis, S.C.
Taller Gifra
9 Sistema
Conexfo
Instal·lacions Josep Pou
Obres Camallera, S.L.
La Cantina
Enco Sant Jordi
L'estètica
Estètica Roser
Taller Feliu, S.L.
Farmàcia Xavier Tarradas