C.F. CAMALLERA 1 - 4 C.F. LLERS
C.F. CAMALLERA 1 - 4 C.F. LLERS
  • Alineacions i substitucions
  • Crònica
  • Galeria

REFREDAT O GRIP?

Ensopegada del Camallera a casa en una jornada boja en que cap dels 6 primers classificats han guanyat, be per que no han jugat o per que també s'han entrebancat (cas del Port Bou i del Vilajuïga)​.

El nostre equip ha desaprofitat una gran oportunitat d'ajustar el capdavant de la classificació, perdent contra un Llers que venia amb només 2 partits guanyats en tot el campionat. Ja he dit altres cops que, si t'encantes, qualsevol et pot donar un ensurt en aquest grup i aquest diumenge s'ha comprovat al nostre camp.

El Camallera s'ha refet a un primer gol visitant, però després no ha tingut capacitat de reacció quan l'equip foraster s'ha tornat a avançar. Als minuts finals, el Llers ha acabat arrodonint una tarda pletòrica per ells amb una golejada que probablement no imaginàvem abans de començar el "matx". Avui el Llers, ha practicat "bruixeria" amb el Camallera. Caldrà veure si aquest mal joc al començament d'any es passatger o be estem davant d'una crisi mes seriosa.

I la primera oportunitat de comprovar·ho la tindrem diumenge que ve, a les 4 de la tarda ni mes ni menys que contra el Sant Miquel, l'etern rival, que ha anat a mes a mida que avançava el campionat i ara es tercer a la general. Serà un partit en que caldria estar centrat al 100 per 100 en el joc i no distreure'ns en "discussions" que no van enlloc i que algun cop ens han tret del partit. Allà hi serem.

 

Un cop escrit aixó, voldria passar a aquesta nova secció que jo anomeno: "S'HE M'ATACA".

Primer tema: Un amable lector d'aquesta secció hem pregunta per que a vegades la crònica dels partits es publica al cap de 3/4 dies d'haver-se jugat. No sembla lògic a l'era en que la informació viatja d'una punta de mon a l'altre en qüestió de segons. Doncs be: normalment les cròniques les faig el diumenge a la nit, un cop he paït el partit (i a vegades el sopar) per no deixar-me endur per l'apassionament del moment. Acte seguit la faig arribar a la junta del club via correu electrònic. La junta del nostre club està formada per persones que no s'hi guanyant la vida amb el futbol si no que, tenen les seves feines i obligacions familiars i, quan poden destinen temps al club, per tant, es comprensible que no sempre la puguin penjar a la web i al Facebook tan aviat com tots voldriem. Demanaria doncs, comprensió en aquest sentit.

L'altre assumpte es el que vaig comentar la setmana passada: El "cas d'en Carlitos". Us vaig comentar que estava esperant la resposta del club a la qüestió plantejada per una altre persona sobre quines gestions s'havien fet per arreglar el greuge patit per aquest jugador.

Doncs be, aquesta es la versió oficial del Club de Futbol Camallera al respecte:

El 22 de Novembre vam rebre l’acta del partit on explicava:

“AL DIRIGERME AL VESTUARIO ,ANTES DE ENTRAR A MI VESTUARIO ,EL JUGADOR N 9 EL SR CARLOS VEGAS RUBIO MI AGREDIÓ CON UNA PAPELERA ASI TENGO UNA BRECHA AL OJO IZQUIERDO,POR ESO ESTUVO ATENDIDO POR EL SAMU DENTRO MI VESTUARIO,Y CON LA PRESENCIA DEL MOSSOS D"ESQUADRA.VOY A DENUNCIAR ANTE LOS MOSSOS EL JUGADOR N 9”

El dilluns 23 de novembre vam fer una reunió extraordinària on vam demanar disculpes en nom del club i on explicàvem que no van ser comesos per el jugador número 9 el Sr. Carlos Vegas Rubio.

El dimecres 25 de novembre vam rebre la resolució dels òrgans disciplinaris on es detallava la sanció de 25 partits a en Carlitos i on textualment hi posa:

“Desestimar les al.legacions presentades per aquest club , tota vegada que a les mateixes, es limita a donar la seva particular versió dels fets, sense aportar cap element de prova que les recolzi.”

El diumenge 29 de novembre vam fer un escrit al comitè d’apel·lació aportant la confessió de l’autor dels fets i demanant que es treies la sanció a en Carlitos i es commutés al jugador que sí que l’havia realitzat.

El dia 7 de desembre vam rebre el comunicat oficial del comitè d’apel·lació que acceptava el recurs presentat per el C.F. Camallera.

El dia 14 de desembre vam rebre el comunicat oficial del comitè d’apel·lació on resolia que:

“Desestimar el recurs interposat per l’entitat C.F. Camallera contra l’acord del Comitè de Competició, el qual es confirma íntegrament” O sigui que ens van ‘tombar’ el recurs.

El dia 29 de desembre vam presentar un altre recurs al Tribunal Català de l’esport fet per la Natalia Kavatsyuk (a la qual estarem eternament agraïts) i del qual encara estem esperant resposta.

També vam fer un escrit al Empordà explicant que no havia sigut en Carlitos i que se li estava fent un greuge al nomenar-lo sense culpa.

I aixo es tot per avui.

BERTO PUJOL C. (SIMPLEMENT SOCI Nº 26)

La noticia no té imatges.
Patrocinadors
Ajuntament de Saus, Camallera i Llampaies
Boutique Pili López
Casa de Cultura
Juscafresa
9 Sistema
Torcam S.L.
Farmàcia Xavier Tarradas
Metal·lurgica de Camallera S.C.C.L
Estètica Roser
Taller Feliu, S.L.
Can Gou Alimentació
Vegetal
Casa Gibert
Saydis, S.C.
Giró Burset
Perruqueria Janina
Instal·lacions Josep Pou
Instal·lacions Jaume Planas
Ventalló Instal·lacions
Taller Gifra
Can Gat Vell
I-Nercia Serveis Informàtics
Obres Camallera, S.L.
Perruqueria Anna
Restaurant Tramuntana
Cal Pastor
Taller Matas
Pensió L'Avi Pep
Restaurant L'Avi Pep
Can Pep
Suma Can Navalls
La Cantina
L'estètica
Instal·lacions Josep Alec
Enco Sant Jordi
Conexfo