C.F. CAMALLERA 2 - 3 C.E. PORTBOU
  • Alineacions i substitucions
  • Crònica

A CONTRACORRENT.

Partit d'alt risc i alt voltatge el d'aquest diumenge tarda al nostre camp entre el segon i tercer classificats fins al moment de començar la jornada. El matx no ha decebut amb els dos equips buscant guanyar el partit fins el darrer instant.

El Camallera ja sortia minvat per importants baixes, producte del desastre de Siurana. Pot ser per això, del Port Bou han estat les primeres oportunitats de gol, fins a 4 rematades abans que Dani, de penal al minut 10 obrís el marcador. A partir d'aquest fet el joc s'ha equilibrat i no ha tingut un dominador clar. A la mitja hora de partit, amb una excel·lent rematada de cap després de llançament de corner, han empatat els fronterers. Al temps afegit de la primera part, Adrian, amb un magnífic control i millor definició ens ha tornat a il·lusionar amb la possibilitat, real, d'assaltar el segon lloc de la general (2-1 al descans). A la segona part, però, la corrent s'ha tornat en contra nostre. Els visitants han empatat als 5 minuts de la represa, aprofitant molt be aquesta maleïda costum que tenim de discutir amb l'àrbitre, en comptes d'estar per el que s'ha d'estar. Han tret ràpidament una falta al mig del camp amb els nostres mal posats i el marcador s'ha tornat a equilibrar. A partir d' aquí, ocasions clares per els dos equips, per decantar el partit a favor seu; els porters han estat brillants i no ho han permès. Amb això hem entrat a l'últim quart d'hora en que res ens ha afavorit. Expulsió (per doble groga) de Riuró que ha deixat la defensa molt descoberta, tercer gol dels visitants a 12 minuts del final que ha enfosquit encara mes el panorama, panorama que s'ha ennegrit del tot amb l'expulsió del nostre porter Juan. I com a cruel colofó d'aquest maleït partit, Adrian ha enviat un xut al pal quan l'àrbitre ja anava a marcar la fi del encontre. No cal dir que l'empat hauria estat un merescut premi al treball de l'equip contra un rival candidat a pujar de categoria.

En fi, confiem que amb aquest resultat haguem pagat la penitencia "imposada" per la federació (des d' aquí una cordial salutació a tota la gent que vetlla per el futbol nostre de cada dia des de l'ens federatiu) i a veure si la propera jornada (la numero 12 i que es jugarà el dia 12 del mes 12, lògicament, al camp del Vilajuïga a les 3 de la tarda) tenim mes "sort".

Voldria dir, per acabar que, aquesta es la meva particular versió d'un partit de futbol, i, que, si els que llegiu aquestes cròniques teniu un altre punt de vista o voleu fer algun comentari, no us talleu i comenteu-lo al Facebook. Això si, sempre amb respecte, per que l'aportació d'altres, sempre enriqueix i millora el producte.