C.F. EMPURIABRAVA CASTELLO 6 - 0 C.F. CAMALLERA
C.F. EMPURIABRAVA CASTELLO 6 - 0 C.F. CAMALLERA
  • Alineacions i substitucions
  • Crònica
  • Galeria

NI OFICI NI BENEFICI

El Camallera va sortir escaldat del camp del Empuriabrava. Els locals van presentar sobrades credencials a lluitar per les posicions capdavanteres del campionat, gràcies sobre tot a l'ofici que van demostrar els seus jugadors d'atac, especialment el davanter centre Eloi, autor d'un Hat Trick. Els nostres van començar be el partit, controlant els minuts inicials i portant el perill a la porteria local, fins que, la primera combinació d'atac amb criteri que va fer l'Empuriabrava va acabar en gol. A partir d'aquí, minuts de joc equilibrats, amb mes oportunitats per nosaltres, sense concretar-se per excés d'inocéncia o falta de punteria, defectes aquests que foren fatals, ja que els locals tornaren a encertar per dos vegades als últims minuts de la primera part. Al descans 3-0 i partit decidit.

El segon temps ha començat amb canvis de posició d'algún jugador, per intentar, si mes no, arreglar el resultat. Els canvis han resultat infructuosos i, per contra, els locals han tornat a demostrar ofici i qualitat per eixamplar el resultat fins al dolorós 6-0 final.

Queda clar, doncs, que per optar a guanyar a determinats equips, amb les ganes no n'hi ha prou, i mes, quan cap la meitat del segon temps, la impressió que teniem alguns seguidors del nostre equip es que també faltava físic.

Be, cal passar pàgina i preparar-nos per rebre diumenge a un altre equip capdavanter: el Lladó de l'amic "Piru". Malgrat l'amistat, no cal regalar res. A per totes.

Patrocinadors
Ajuntament de Saus, Camallera i Llampaies
Boutique Pili López
Casa de Cultura
Juscafresa
Taller Gifra
Instal·lacions Josep Alec
Estètica Roser
Torcam S.L.
Can Gat Vell
Conexfo
Perruqueria Janina
Restaurant Tramuntana
Can Gou Alimentació
Can Pep
L'estètica
Cal Pastor
Perruqueria Anna
Casa Gibert
Vegetal
Metal·lurgica de Camallera S.C.C.L
Obres Camallera, S.L.
Suma Can Navalls
Enco Sant Jordi
Pensió L'Avi Pep
Farmàcia Xavier Tarradas
La Cantina
Saydis, S.C.
9 Sistema
Taller Feliu, S.L.
I-Nercia Serveis Informàtics
Restaurant L'Avi Pep
Instal·lacions Jaume Planas
Giró Burset
Ventalló Instal·lacions
Instal·lacions Josep Pou
Taller Matas