Golejadors: 1-0 LOPEZ GIBERT, ADRIÀ (16');

CAMALLERA C.F.: 1 SOBRINO RODRIGUEZ, JORDI; 2 GIFRA RIPOLL, JOSEP; 5 POCH SOHM, JAN; 7 AMZIEB , ADIL; 8 GIFRA RIPOLL, LLUIS; 9 ESPINOSA GARCIA, PEDRO JOSE; 10 ROBLES LOPEZ, DANIEL; 15 LOPEZ GIBERT, ADRIA; 17 MARTINEZ MENENDEZ, ADRIAN; 19 ROBLES LOPEZ, JORGE; 20 QUER DOGA, JOSEP MARIA;

Subs:6 RUIZ VALLS, ADRIÀ; 11 HERVÁS ROYO, QUIM; 12 RIURÓ COLL, JORDI; 18 ABLARD PUIG, ABDÓN;

CALONGE, U.E.: 1 ACHAMLAL ALTISENT, ALEIX; 3 ENCARNACION MARMOLEJOS, JOSE; 4 BASSETS BERNABEU, GUILLEM; 5 GIBERT ESTUDILLO, GUILLEM; 6 DEULOFEU CODINA, ROBERT; 7 ANDREU COROMINOLA, DAVID; 9 SANTIN GONZALEZ, ALEJANDRO; 10 IGLESIAS MAS, JUAN VALENTIN; 11 TORRENT AGUSTI, HECTOR; 12 MORA REIXACH, RAMON; 14 OLIVER MARTIN, ALEX;

Entrenador: ALBERTI PEREZ, JULI

Targetes:GIFRA RIPOLL, JOSEP (33'); AMZIEB , ADIL (44'); RIURÓ COLL, JORDI (88');

Arbitre: JUVANTENY PLANAGUMA, SAMUEL.

Targetes: GIBERT ESTUDILLO, GUILLEM (35'); IGLESIAS MAS, JUAN VALENTIN (44');

El Camallera ha sumat la 2ª victòria de la temporada (1ª a casa) merescudament, davant d'un rival "directe" tot i que s'ha patit fins al final per l'incertesa del marcador fins als instants finals. I es que l'escarransit 1-0 final no fa justícia al que s'ha vist al camp, el Camallera ha generat suficient joc i ocasions, sobre tot a la primera part, per deixar el partit resolt. Però ha estat una acció a pilota parada, en aquest cas una falta, executada per Dani i rematada impecablement per Adrià López al quart d'hora de partit i que ha valgut els tres punts que permeten guanyar un lloc a la classificació, a expenses del Jafre el que ha resolt el matx. Al segon temps el joc ha estat menys lluït, i tot i que el rival no ha inquietat pràcticament mai al porter Jordi, el resultat no ha permès respirar fins al xiulet final.
La propera setmana tancarem l'any al camp del Corçà, amb la intenció de sumar davant un altre equip de la part baixa, tot i que no valen confiances per que ja se sap que no hi ha rival petit.