U.E. TORROELLA 4 - 2 C.F. CAMALLERA
  • Alineacions i substitucions
  • Crònica

Golejadors: 0-1 (P) ROBLES LOPEZ, JORGE (10'); 0-2 TORRECILLA GALLEGO, CLAUDIO (11'); 1-2 BOU RODRIGUEZ, JOSEP (33'); 2-2 BONMATÍ CASTILLO, DAVID (58'); 3-2 (P) BATLLE BASART, EDUARD (63'); 4-2 BATLLE BASART, EDUARD (85');

TORROELLA, U.E.: 13 GUERRERO QUERO, SERGI; 2 VIDAL BORRELL, NARCIS; 3 FERRER CANO, PAU; 5 SALA MIR, PAU; 6 FELIPE GONZALEZ, KEVIN; 7 BATLLE BASART, EDUARD; 11 GIRBAL JIMENEZ, CARLES; 14 TEIXIDOR MOR, EDUARD; 17 KANDÉ , OMAR; 19 KARIM , HAMID; 20 BOU RODRIGUEZ, JOSEP;

Subs: 4 PORCEL PADILLA, RAUL MIGUEL; 8 GARGANTA ROMAN, JOSEP RAMON; 9 DIAZ PAGES, EDUARD; 10 BONMATÍ CASTILLO, DAVID; 21 VILAVELLA FONT, SERGI;

Entrenador: FRIGOLA GOU, JORDI

CAMALLERA C.F.: 1 SOBRINO RODRIGUEZ, JORDI; 4 JOHER JUANOLA, ANGEL; 5 POCH SOHM, JAN; 7 AMZIEB , ADIL; 11 HERVÁS ROYO, QUIM; 14 TORRECILLA GALLEGO, CLAUDIO; 15 LOPEZ GIBERT, ADRIA; 17 MARTINEZ MENENDEZ, ADRIAN; 18 ABLARD PUIG, ABDÓN; 19 ROBLES LOPEZ, JORGE; 20 QUER DOGA, JOSEP MARIA;

Subs: 13 GIRÓ MAURETA, LLUÍS; 6 RUIZ VALLS, ADRIÀ; 8 GIFRA RIPOLL, LLUIS; 9 ESPINOSA GARCIA, PEDRO JOSE; 10 ROBLES LOPEZ, DANIEL; 16 HERVÁS ROYO, ANIOL;

Entrenador: VENTALLÓ ARMENGOL, FRANCESC.

Targetes: BOU RODRIGUEZ, JOSEP (22'); FELIPE GONZALEZ, KEVIN (69'); FERRER CANO, PAU (73');

Arbitre: MASPOCH GELI, RAQUEL.

Targetes: QUER DOGA, JOSEP MARIA (57'); HERVÁS ROYO, ANIOL (62') (Vermella); POCH SOHM, JAN (64'); JOHER JUANOLA, ANGEL (74') (Vermella); LOPEZ GIBERT, ADRIA (89') ;

El Camallera semblava haver trobat no un camí, si no una autopista quan als 10 minuts de partit dominava per 0-2 a un confiat Torroella "B" que va sortir a jugar amb el "carro del peix", gracies a un gol de penal de Coke i a una rematada de cap de Claudi a la sortida d'un corner. Però va ser un miratge, l'entrenador local va rectificar l'alineació abans del descans i va canviar el signe del partit fins aleshores dominat pel Camallera. Moments claus del partit van ser el primer gol local a les acaballes de la primera part (1-2,resultat al descans) i sobre tot un imperdonable ocasió de gol del Camallera al començament de la segona amb una mala entesa entre dos jugadors nostres gairebé a porta buida, poc abans que el Torroella empatés amb una esplèndida rematada del seu jugador nº 10, imparable pel porter Jordi que ja n'havia salvat unes quantes. A partir d’aquí, un desgraciat penal en contra i l'expulsió de l'Àngel ja va fer inútil l'esforç de l'equip.

Només una reflexió final. Després de 7 partits de lliga, portem gairebé més expulsions que gols, estaria bé que els jugadors tinguessin present que això és un joc d'equip i que qualsevol acció d'aquesta mena perjudica als companys que estan al camp i al final, al resultat del partit, perquè si ja hem comprovat que cap equip regala res, no cal que siguem tan generosos amb el rival. Pensem-hi ara que ve una jornada de descans, i que d'aquí a 15 dies ens espera l'Albons.