C.F. ALBONS 1 - 8 C.F. CAMALLERA
C.F. ALBONS 1 - 8 C.F. CAMALLERA
  • Alineacions i substitucions
  • Crònica
  • Galeria

Aquest 20 de desembre, a part de les eleccions espanyoles i el títol mundial per el Barça, ha estat especial per el nostre club. Després de 5 anys, hem tornat a viure i veure un partit de futbol femení. El Camallera va tenir durant uns quants anys equip de competició en categoria femenina i, de la ma de Guillem Rispau va arribar a jugar a 1ª catalana, fins i tot es va guanyar una lliga en categoria infantil. Precisament algunes integrants d'aquell equip, s'han tornat a retrobar els divendres per "fer esport" i qui sap si quelcom mes.

Dirigides per en "Xicu" Ventalló (a qui li falten hores al dia per tanta feina) i amb algunes noies que juguen actualment fora del poble, es van enfrontar a l'Albons, un equip que entrena i tampoc juga cap campionat.

El partit es va jugar al camp de l'Albons i les nostres noies, bastant mes joves que les voluntarioses jugadores locals es van imposar per un clar 1-8. El domini del partit va ser nostre ja des del principi, conduint el joc les jugadores en actiu, Carla, Estel i Marta Pujol i amb l'inestimable col·laboració de les "veteranes", que, un cop es van treure el rovell de les cames, van oferir a estones un joc de combinació i passades, amb precises rematades que van sorprendre als, un cop mes, nombrosos seguidors del nostre equip que no havien vist mai un partit de futbol femení.

Els gols van ser marcats per Carla (3),Mar (2), Marta Pujol, de falta, Berta i Lati. També van jugar la Montse, Estel, Alba,Marta Morera, Luba, Marina, Maria i  de portera, la Júlia Camps a qui hem d'agrair que vingués expressament de Figueres per jugar amb nosaltres.

Aquest resultat ha animat i molt a les jugadores que ja estan buscant un altre rival per seguir recuperant sensacions i, qui sap si , l'any que ve, a Camallera el futbol, no serà, només "cosa d'homes".

BERTO PUJOL (SOCI Nº 26 I PARE DE JUGADORES)

Patrocinadors
Ajuntament de Saus, Camallera i Llampaies
Boutique Pili López
Casa de Cultura
Juscafresa
Metal·lurgica de Camallera S.C.C.L
Taller Gifra
Casa Gibert
Obres Camallera, S.L.
Saydis, S.C.
Instal·lacions Josep Alec
9 Sistema
I-Nercia Serveis Informàtics
Torcam S.L.
Restaurant L'Avi Pep
Can Gat Vell
Perruqueria Anna
Conexfo
Cal Pastor
Pensió L'Avi Pep
Perruqueria Janina
Suma Can Navalls
Instal·lacions Josep Pou
Can Pep
L'estètica
La Cantina
Restaurant Tramuntana
Instal·lacions Jaume Planas
Taller Matas
Giró Burset
Can Gou Alimentació
Estètica Roser
Ventalló Instal·lacions
Farmàcia Xavier Tarradas
Enco Sant Jordi
Taller Feliu, S.L.
Vegetal