• Alineacions i substitucions
  • Crònica

DERROTA IMMERESCUDA

El Camallera perd als instants finals un partit molt igualat.

Li va costar al Camallera trobar-se al pintoresc camp de L'Armentera on, per exemple, el marcador es amagat darrera un arbre, Anècdotes a part, els primers 20-25 minuts van ser de clar domini local, amb un parell de bones ocasions que no es van concretar. A partir d'aqui els nostres van passar a l'iniciativa i el joc es va equilibrar, amb alguna ocasió escadussera, principalment una oportunitat que J. Gifra no va saber resoldre a un metre de la porteria a la sortida d'un corner. Al partit d'aquest cap de setmana el Camallera es va trobar amb un mig del camp disminuït per les baixes de Carlitos, Ibra i amb Dani amb evidents molèsties físiques, cosa que no va permetre el joc fluid que ens te acostumats, a això cal afegir que els locals amb un bon plantejament defensiu, van aillar al nostre home punta, Adrián, que es va trobar, a estones molt sol en atac. Al segon temps i a mida que passaven els minuts, el joc es va anar tornant mes espès, i tot semblava indicar que l'empat seria el resultat final, però, al minut 44 del segon temps, una indecisió en defensa va permetre als locals marcar i endur-se els tres punts.

Decepció sens dubte per el desenllaç, però això es el futbol i la sort es que de seguida torna a arribar una nova oportunitat. I aquesta setmana per partida doble. El divendres a 2/4 de 10 del vespre, el partit endarrerit de la primera jornada contra el Vilafant, i el diumenge, a l'hora habitual (4 de la tarda) contra el Sant Llorenç de la Muga, tots dos a casa. Podeu començar i acabar un cap de setmana apassionant amb futbol, que mes podeu demanar.