C.F. CAMALLERA 2 - 0 U.E. LLADÓ
C.F. CAMALLERA 2 - 0 U.E. LLADÓ
  • Alineacions i substitucions
  • Crònica
  • Galeria

HABEMUS GOOOOL!!!

Fa uns anys, quan jo era mes jove del que encara soc, el Camallera era un equip que, normalment, no quedava primer de la lliga, ni tan sols segon. Però una cosa si que no fallava: els líders que visitaven el nostre camp no guanyaven, gairebé ni empataven. Es bo mantenir les velles tradicions.

Interessant es presentava el partit amb el Lladó (que fins el moment comptava els partits per victòries), per posar a prova el mite abans explicat i, de passo, veure si les cares noves aportaven quelcom mes del que l'equip tenia fins ara ( es a dir: bona disposició al camp, esperit de lluita i escassa capacitat golejadora). Seria molt fàcil atribuir el mèrit del resultat final al debutant Adrián Sanchez, autor dels dos gols, però sense l'actitud defensiva (pràcticament sense cap errada) i el treball del mig del camp, no s'explicaria el resultat final de 2-0 a favor nostre.

El Camallera ha dominat el joc i ha dut la iniciativa bona part del primer temps, sorprenent al Lladó que fins que no ha anat per darrere al marcador no ha donat símptomes de poder puntuar. Abans del primer gol nostre al minut 35, els locals s'havien acostat mes a l'àrea visitant (sense ocasions massa clares, val a dir-ho) que no pas a l'inrevés.

Al començament del segon temps, els visitants han sortit mes endollats i han gaudit de clares ocasions per empatar, especialment una rematada dins l'àrea que el porter Jordi ha resolt amb una excel·lent aturada. A partir d''aqui, el joc s'ha desenvolupat principalment al centre del camp amb un amuntegament de jugadors dels dos equips que dificultava trenar jugades, per moments,semblava que el Lladó no s'adaptava a jugar en camp de terra; Per la nostra banda a mida que passaven els minuts hem anat reculant, deixant en punta al debutant Adrián amb l'esperança que pogués caçar alguna pilota llarga, cosa que ha acabat passant al minut 39 del segon temps després d'una gran acció individual de Carlitos i no menys magistral assistència. Amb aquest gol pràcticament s'ha acabat el vibrant matx.

Després de 5 jornades (4 en el nostre cas) i havent jugat ja contra dos dels 4 equips que, de moment marquen la pauta, estem empatats al cinquè lloc amb els amics de Sant Miquel i el Sant Llorenç, amb 2 punts de avantatge sobre el proper rival , el Base Roses "B" (DISSABTE A 2/4 DE 4 A ROSES). Per poc que pogueu, aneu a fer un vol per el bonic poble de la Costa Brava i de passada a animar al nostre equip.

ALBERT PUJOL C. (SOCI Nº 26)

La noticia no té imatges.
Patrocinadors
Ajuntament de Saus, Camallera i Llampaies
Boutique Pili López
Casa de Cultura
Juscafresa
La Cantina
9 Sistema
Can Gou Alimentació
Taller Gifra
Farmàcia Xavier Tarradas
L'estètica
Conexfo
Taller Feliu, S.L.
Pensió L'Avi Pep
Saydis, S.C.
Estètica Roser
Torcam S.L.
Instal·lacions Jaume Planas
Obres Camallera, S.L.
Enco Sant Jordi
Restaurant L'Avi Pep
Cal Pastor
Can Gat Vell
I-Nercia Serveis Informàtics
Perruqueria Janina
Restaurant Tramuntana
Casa Gibert
Perruqueria Anna
Vegetal
Ventalló Instal·lacions
Taller Matas
Giró Burset
Metal·lurgica de Camallera S.C.C.L
Can Pep
Instal·lacions Josep Alec
Instal·lacions Josep Pou
Suma Can Navalls