C.F. CAMALLERA 1 - 1 C.F. SANT MIQUEL DE FLUVIÀ
C.F. CAMALLERA 1 - 1 C.F. SANT MIQUEL DE FLUVIÀ
  • Alineacions i substitucions
  • Crònica
  • Galeria

El Camallera es va presentar davant la seva fidel afició, que no va faltar al tradicional partit de festa major, com l'any passat, amb el S. Miquel com a adversari. Al final dels 90 minuts, empat a 1 i els penals, que van ser mes propicis per el nostre equip, ens van permetre tornar a aixecar la copa del primer classificat.

Mes enllà del resultat, val a dir que amb molt pocs entrenaments i una certa improvisació, l'impressió va ser bona. Al bloc de jugadors de l'any passat, si poden afegir, joves jugadors del poble amb moltes ganes d'agradar com Pol Gathem i Aleix Vallès i un il-lustre veterà que retorna, Carlos Sillero, un tipus de jugador que pot aportar el que l'any passat tant reclamàvem: pólvora a davant per rendibilitzar l'excel·lent joc del mig del camp. Tot això s'haurà d'anar concretant amb mes entrenaments i partits al llarg de l'estiu, dels quals n'estarem pendents.

Del partit en si, podem comentar que, els visitants han obert el marcador quan encara molta gent no havia arribat al camp. El S. Miquel es un equip molt renovat respecte la temporada passada i tot i que porten mes temps entrenant, el cert es que encara es un equip en formació. Pot ser per això, i els nombrosos canvis que es produïen constantment, al partit li va faltar ritme i aquella tensió quan hi ha punts en joc. El domini va ser altern, les ocasions de gol, escasses, i en una d'aquestes, al segon temps el re debutant Sillero va culminar un excel-lent jugada col-lectiva per empatar. Als penals, l'heroi local va ser el porter Jordi, aturant 3 llançaments des dels 11 metres.


Disculpeu si la crònica no es molt lluïda. Jo també estic en pre temporada.

 

Albert Pujol i Campistol.

La noticia no té imatges.
Patrocinadors
Ajuntament de Saus, Camallera i Llampaies
Boutique Pili López
Casa de Cultura
Juscafresa
Enco Sant Jordi
L'estètica
Conexfo
Suma Can Navalls
Ventalló Instal·lacions
I-Nercia Serveis Informàtics
Saydis, S.C.
Farmàcia Xavier Tarradas
Can Gat Vell
Instal·lacions Josep Pou
Pensió L'Avi Pep
Restaurant L'Avi Pep
Estètica Roser
Casa Gibert
Can Pep
Torcam S.L.
Metal·lurgica de Camallera S.C.C.L
Instal·lacions Jaume Planas
Cal Pastor
Perruqueria Anna
Taller Matas
Taller Gifra
La Cantina
Can Gou Alimentació
Restaurant Tramuntana
Obres Camallera, S.L.
Perruqueria Janina
Instal·lacions Josep Alec
Taller Feliu, S.L.
Giró Burset
9 Sistema
Vegetal