C.F. CORÇÀ 2 - 2 C.F. CAMALLERA
  • Alineacions i substitucions
  • Crònica

Golejadors: 1-0 CORONADO RUEDA, JOSE LUIS (75'); 1-1 POCH SOHM, JAN (90'); 1-2 POCH SOHM, JAN (90'); 2-2 MARTINEZ AGUILERA, ANDER (90');

CORÇA, C.F.: 13 VELASQUEZ GARECA, MANUEL CRUZ;3 LASANA , SUMAREH; 5 CHIS , DARIUS DANIEL; 8 ALSINA MARTI, MARC; 9 CORONADO RUEDA, JOSE LUIS; 10 MARMOL ESSAHEL, ENRIQUE; 11 ALSINA MARTI, MIQUEL; 14 MEROINI, NOUREDDINE; 17 SAID BENCHAKRA, MOHAMED; 21 SAMURA , MUHAMADOU; 25 PALOMINO ADAN, MIGUEL ANGEL;

Subs: 7 MARTINEZ AGUILERA, ANDER; 19 JIMENEZ GUINO, ALBERT;

Entrenador: No en presenta

CAMALLERA C.F.: 1 SOBRINO RODRIGUEZ, JORDI; 2 GIFRA RIPOLL, JOSEP; 5 POCH SOHM, JAN; 6 RUIZ VALLS, ADRIÀ; 7 AMZIEB , ADIL; 8 GIFRA RIPOLL, LLUIS; 9 ESPINOSA GARCIA, PEDRO JOSE; 10 ROBLES LOPEZ, DANIEL; 15 LOPEZ GIBERT, ADRIA; 18 ABLARD PUIG, ABDÓN; 20 QUER DOGA, JOSEP MARIA;

Subs: 12 RIURÓ COLL, JORDI; 14 TORRECILLA GALLEGO, CLAUDIO; 17 MARTINEZ MENENDEZ, ADRIAN; 19 ROBLES LOPEZ, JORGE;

Entrenador: VENTALLÓ ARMENGOL, FRANCESC.

Targetes: ALSINA MARTI, MARC (46');

Arbitre: EL MORABIT, SOUFIAN

Targetes: ROBLES LOPEZ, JORGE (75'); ROBLES LOPEZ, JORGE (90') (Vermella);

El partit d'aquest dissabte 20 de desembre serà recordat per uns minuts finals de partit que ni el mes brillant guionista de Hollywood podrí a haver imaginat. I es que en el temps que va del minut 89 de partit al 94 (temps de descompte) els aficionats i jugadors del Camallera han passat de la decepció per veure que es perdia (1-0) contra un equip que encara no havia guanyat, a l'alleujament per salvar un punt a l'últim minut (1-1), seguit de l'eufòria quan l'equip feia un segon gol (1-2) en el descompte i acabant amb incredulitat després que el Corçà era capaç de treure de centre i en menys de 10 segons, rematar per dos vegades dins l'area del Camallera i acabar empatant el partit (2-2). Encara hi ha hagut temps per una "tangana" final tan lamentable com innecessari que obviaré comentar.

Abans de tot això hem vist futbol, sobre tot per part del Camallera amb 35 primers minuts de partit de llibre, controlant, jugant gairebé tota l'estona a camp rival i creant prou ocasions per convertir la segona part en un tràmit. Però, i no voldria repetir-me, un cop mes l'ansietat per marcar a portat a la precipitació i el desencert als metres finals (el nostre taló d'Aquíles) i això ha donat vida al Corçà, que, ha aprofitat un cert defalliment, no se si físic o mental del mig camp del nostre equip a la segona part per portar el partit al seu terreny i avançar-se al marcador amb un gol que els ha fet somiar amb guanyar el partit. Als instants finals,l'entrenador ha col-locat al central Jan de davanter centre a l'estil "Alexanko" (els veterans ja m'entendran) i aquest ha convertit en gol tot el que els seus companys d'atac havien errat fins aleshores.

No parlaré del àrbitre Sr. Morabit, per que tinc la impressió que ni s'ha presentat al partit, però si vull destacar negativament al jugador nº 5 del Corçà, Darius Daniel Chis, personatge nefast per aquest esport i que hauria de passar a disposició judicial si algú sap on viu. Seria desitjable que al partit de tornada aquest element patís, quan abans millor un "accident" que el deixes fora del partit. El futbol hi sortiria guanyant. (Compte que no estic demanant que li fotin llenya,no voldria que el comitè anti violència hem sancionés).